Jalkaterapia ebet

Tmi Elina Elisabet tarjoaa jalkaterapia palveluita, joihin kuuluu mm. Iho- ja kynsi muutosten hoito, toimintoja tukevat terapiat

Elina Elisabet

Kerron nyt tähän alkuun vähän itsestäni ja yrityksestäni.

Olen kohta 26-vuotias nuori nainen. Asustelen Keravalla tulevan mieheni ja 6 kuukautisen Hilma stabypennun kanssa. Minulle tärkeää on perhe, ystävät ja terveelliset elämäntavat: Hyvä ruoka ja liikunta. Positiivinen asenne ja usko omiin juttuihin on tärkeää. Olen liikkunut pienestä asti. Tällä hetkellä harrastuksiini kuuluu kuntosali, kuntosalin mahtavat ryhmäliikuntatunnit, sekä koiran kanssa ulkoilu ja harrastaminen.

Valmistuin Jalkaterapeutiksi 2013. Toiminimeni perustin kuitenkin jo vuonna 2012 opiskelujen ohella. Tällä hetkellä työskentelen keravalla ja helsingissä. Keravalla aloitin toiminnan vuonna 2013 ja helsingissä kauppakartanonkadulla vasta aloittelen toimintaani.

Jalkaterapeuttina ja yrittäjänä haluan tarjota asiakkailleni laadukasta ja monipuolista jalkaterapiaa. Työssäni minulle tärkeää on asiakkaan yksilöllinen huomiointi, laadukas tutkiminen ja selkeän hoitosuunnitelman tekeminen. Pidän myös tärkeänä jalkaterapian tunnettuuden lisääntymistä ja pyrin myös tekemään töitä sen eteen. 

Täällä blogin puolella kirjoittelen Jalkaterapiaan ja työhöni liittyviä asioita ja ajatuksia. Tervettuloa minun ja jalkaterapian maailmaan.