Jalkaterapia ebet

Tmi Elina Elisabet tarjoaa jalkaterapia palveluita, joihin kuuluu mm. Iho- ja kynsi muutosten hoito, toimintoja tukevat terapiat

Muutoksia työkuvioihin.

Maaliskuun alusta lähtien minun työkuviot vähän muuttuu. Nyt olen työskennellyt siis Oulunkylän kuntoutuksessa palkallisena oman toiminimeni rinnalla. Nyt Oulunkylä jää taakse ja aloitan palkallisen työn Koivukylän terveysasemalla. Tulen tekemään Koivukylässä puoliskasta viikkoa (maanatait, perjantait ja jokatoisen keskiviikon). Tiistait ja Torstait  jaan sitten Keravan ja Helsigin toimipisteiden kesken. Joka toisen keskiviikkon tulen tekemään pääsääntöisesti Helsingissä.

Terveysaseman työ tulee poikkeamaan jonkin verran nykyisestä ysityisen puolen työstäni, sillä nyt ollaan kunnallisella puolella ja sielä käy pääsääntöisesti vain diabeetikoita ja työ tähtää amputaatioiden ja haavojen ehkäisyyn. Myös muutama reumaatikko käy koivukylän terveysasemalla jalkojaan hoidattamassa.

Työt jatkuvat näin ainakin kesään asti. Kesällä keskityn oman yritykseni hommiin ja syksyllä mahdollisesti jatkuu taas työt terveysasemalla.