Jalkaterapia ebet

Tmi Elina Elisabet tarjoaa jalkaterapia palveluita, joihin kuuluu mm. Iho- ja kynsi muutosten hoito, toimintoja tukevat terapiat

Miten hoitaa kynsientä, jos lääkehoito ei ole sopiva vaihtoehto?

Kynsisieni on sitkeä vaiva, jonka hoito vaatii sitoutumista.  Tehokkain hoito on sisäisesti otettava Terbinafiini lääke valmiste. Lääke kuuri kestää varpaankynsiin 3–4 kuukautta ja se joudutaan monissa tapauksissa vielä uusimaan. Lääkevalmiste on hyvin voimakas ja siitä voi saada sivuvaikutuksina muun muossa vatsavaivoja ja maksa-arvojen nousua. Maksan toiminta häiriöiden vaara on kuitenkin niin pieni, että suomessa ei suositella rutiinimaisia maksa-arvojen tutkimuksia kynsisilsan hoidon aikana.

Sienilääkkeet eivät välttämättä sovellu myöskään aina muiden lääkkeiden kanssa käytettäväksi.

Jos kynsisieni kuitenkin vaivaa, eikä lääkitystä suositella, niin jalkaterapiassa sienikynsiä pystytään hoitamaan. Terapeutin tekemän hoidon tukena on kotona tehtävä hoito avain asemassa.

Jalkaterapeutin vastaanotolla sairastuneesta kynnestä poistetaan sienen pilaaman osa mahdollisimman hyvin. Jonka jälkeen päätetään kotihoito tuote. Itse suosittellen kokeilemaan Otsonoitua oliiviöljyä. Se on hoitotuote, jolla on saatu tuloksia kynsisienen hoidossa.

Otsonilla ja otsonoiduilla öljyillä on vahvoja antiseptisiä ominaisuuksia. Ne tappavat bakteerit, sienet, virukset ja monet muut taudinaiheuttajat nopeasti. 

Öljy siis tappaa sienet, mutta sekään ei luonnollisesti toimi, jos se ei pääse kosketuksiin itse sienen kanssa. Siksi kynnen säännöllinen viilaaminen kotona ja lisäksi jalkaterapiassa on erityisen tärkeää ja samalla öljyä tulee käyttää säännöllisesti 1 -2 kertaa päivässä.

Eli kotihoidon lisäksi suositeltavaa on käydä jalkaterapiassa n. 1-2kk välein hiomassa kynnet ja hoitojen välissä täytyisi toteuttaa tehokasta kotihoitoa. Näin saadaan pikkuhiljaa tuloksia ilman sisäisiä lääkkeitä.

IMG_20180925_150609.jpg

 

Vahva öljy sopii myös ihonhoitoon, supervahvaa suosittelen kynsisienen hoitamiseen.

Purkin hinta on 20€