Jalkaterapia ebet

Tmi Elina Elisabet tarjoaa jalkaterapia palveluita, joihin kuuluu mm. Iho- ja kynsi muutosten hoito, toimintoja tukevat terapiat


 

Käyntiosoite:

 Kirvesmiehentie 4 C, 04200 Kerava

Jos tulet autolla niin liikkeen autopaikka on numero 11, joka on merkattu sinisellä kuvaan. Tätä paikkaa tosin joudun paljon käyttämään itse.
Parkkialueelta löytyy myös 4kpl 4h vieraspaikkoja. Nämä paikat merkattu oranssilla kuvaan. Liiketila on kuvassa merkattu X merkillä. Pysäköintiä alueella valvoo Parkkipate!

20190814_104335.jpg

Jos yllä mainitut paikat ovat varattuna niin 24 tunnin Parkkipaikkoja löytyy n. 200 metrin päästä Savenvalajankadun alkupäästä. Lisäksi parkkialueen oikealla puolella (autotieltä katsottuna) on yksi 3h vieraspaikka, jota voi myös käyttää. Muistathan parkkikiekon!

Ajanvaraus netti ajanvarauksen pääsee tekemään “varaa aika” painikkeen kautta tai soittamalla numeroon 045- 6181798, jätäthän viestin, jos en ehdi vastata puheluusi.

Ajanvaraus kyselyjä voi laittaa myös sähköpostiin.  Huomio, että en vastaa puhelimeen asiakastyön aikana. Soittelen kuitenkin mahdollisimman pian takaisin. Viimeistään seuraavana aamuna.

Muista, että peruuttamattomasta ajasta veloitetaan 50% varatustahoidon hinnasta, muistathan siis perua aikasi viimeistään 24h ennen tulevaa aikaa.

 


 HUOM! Peruuttamattomasta ajasta veloitetaan 50% hoidon hinnasta!

 

  • Jos haluat kysyä toiminnastani tai jalkaterapiasta jotain, voit laittaa viestiä alla olevalla lomakkeella tai suoraa sähköpostiini elina.ebet@gmail.com.

Name *
Name